Dienos pietūs

SRIUBA
Dienos sriuba

SHIITAKI PANKO MAKI (karštas)
Su „Panko“ džiūvėsėliais apkepti traškūs sušiai, „Shiitake“ grybai, salotos, saldžioji paprika

MAGURO HOT MAKI
Tunas, aštrus padažas, salotos, baltieji ir juodieji sezamai

IKA COCONUT SAMLIP UDON
„Samlip Udon“ makaronai, kalmarų filė, česnakai, imbieras, citrinžolė, aitrioji čili paprika, morkos, šparaginės pupelės, porai, kokosų padažas, tuno drožlės

TORI PANKO BEJING
Vištienos filė pjausneliai su sezamais ir „Panko“ džiuvėsėliais, bulvių košė su kokosų pienu, marinuotų kopūstų salotomis ir „Pekino“ - sojų padažu, laiškiniai česnakai

BUTANIKU DONBURI
Kiaulienos filė pjausneliai, ryžiai su sviestu ir prieskoniais, „Teriyaki-samba oelek“ padažas, pievagrybiai, porai, „Shiitake“ grybai sojos padaže, sezamai

BAMBOO TORI RAMEN
Sodraus skonio vištienos sultinys su kepta smulkinta vištiena ir marinuotais bambuko ūgliais, miso pasta, porais, „Shiitake“ grybais, marinuotais kiaušiniais, šviežiais makaronais, svogūnų laiškais, aitriosiomis paprikomis, sezamais, citrinžolėmis ir česnakais