Dienos pietūs

SRIUBA (teirautis padavėjo)
Dienos sriuba

THAI TAMAGO MAKI (karštas)
Su džiūvėsėliais „Panko“ apkepti traškūs sušiai su grybais „Shiitake“, keptais baklažanais, omletu „Tamago“, padažu „Thai Sweet chili-coco“

SAKE WAKAME
Salotų lapai, agurkai, vyšniniai pomidorai, dumbliai „Wakame“, sojų pupelių daigai, marinuoti imbierai, lašišos, aitriosios paprikos, imbierinis padažas, sezamai, šviežios kalendros

OISUTA TORI WOK
Marinuota vištienos filė, ryžių makaronai, kukurūzų burbuolės, morkos,
pievagrybiai, austrių ir sojų padažas, špinatų lapai, laiškiniai česnakai

MANGO PURMU TORI
Vištienos filė, mangai, imbierai, salierai, slyvų padažas, ryžiai, aitriosios paprikos, sezamai, šviežios kalendros

IKA RAMEN
Sodraus skonio vištienos sultinys su keptomis terijakio skonio tilapijomis ir kalmarų filė, miso pasta, porais, grybais „Shiitake“, pievagrybiais, marinuotais kiaušiniais, makaronais, svogūnų laiškais, aitriosiomis paprikomis, sezamais, citrinžolėmis ir česnakais

TERIYAKI PORK
Kiaulienos filė, saldžiosios paprikos, pievagrybiai, morkos, raudonieji svogūnai, terijakio padažas, ryžiai, žemės riešutai, sezamai, laiškiniai česnakai