Dienos pietūs

SRIUBA (teirautis padavėjo)
Dienos sriuba

UNAGI WAKAME MAKI (KARŠTI)
Su džiūvėsėliais „Panko“ apkepti traškūs sušiai su salotomis „Wakame“, morkomis, avokadais, svogūnų traškučiais, padažu „Unagi“

THAI COCO TILAPIA
Gruzdintos tilapijos su džiūvėsėliais „Panko“, salotų lapai, vyšniniai pomidorai, agurkai, morkos, raudonosios saldžiosios paprikos, nesunokusios sojų pupelės „Edamame“, šviežios kalendros, sezamai, „Thai sweet chili - coco“ padažas

OISUTASOSU PORK
Kiaulienos filė, česnakai, imbierai, morkos, grybai „Shiitake“, šparaginės pupelės, saldžiųjų aitriųjų paprikų ir austrių padažas, ryžiai, aitriosios paprikos, šviežios kalendros

IKA COCONUT SAMLIP UDON
Makaronai „Samlip Udon“, kalmarų filė, česnakai, imbierai, citrinžolės, aitriosios čili paprikos, morkos, šparaginės pupelės, porai, kokosų padažas, tunų drožlės

TORI RAMEN
Sodraus skonio vištienos sultinys su kepta terijakio skonio vištiena, miso pasta, porais, grybais „Shiitake“, pievagrybiais, marinuotais kiaušiniais, makaronais, svogūnų laiškais, aitriosiomis paprikomis, sezamais, citrinžolėmis ir česnakais

KIMUCHI KAISEN
Ryžiai, krevetės, jūrų gėrybės, kalmarų filė, morkos, česnakai, imbierai,
nesunokusios sojų pupelės „Edamame“, terijakio padažas, sezamai, šviežios kalendros