Dienos pietūs

SRIUBA (teirautis padavėjo)
Dienos sriuba

SHIITAKI PANKO MAKI (KARŠTI)
Su džiuveseliais „Panko“ apkepti traškūs sušiai su grybais „Shiitake“, salotomis, saldžiosiomis paprikomis

TERIYAKI TILAPIA
Ryžiai, tilapijos, salierai, sojų pupelių daigai, sezamai, žemės riešutai, aitriosios paprikos, laiškiniai cesnakai, terijakio padažas

TORI MISO RAMEN
Sodraus skonio vištienos sultinys su miso pasta, kiaušininiai makaronai, gruzdinta vištiena su džiuveseliais „Panko“, brokoliai, kukurūzų burbuolės, marinuoti kiaušiniai, svogūnų laiškai, sezamai

SESAME TORI
Vištienos kepsneliai su sezamais, ryžiai su prieskoniniu sviesteliu, kininiai kopustai, raudonosios saldžiosios paprikos, agurkai, morkos, aitriųjų paprikų padažas

YELLOW EBI CURRY
Tigrines krevetės, tilapijos, ryžiai su prieskoniniu sviesteliu, nesunokusios sojų pupeles „Edamame“, kukurūzų burbuolės, morkos, geltonojo kario padažas, šviežios kalendros, aitriosios paprikos

EBI BOWL
Ryžiai, su tempuros tešla apkeptos tigrines krevetės, agurkai, dumbliai „Wakame“, morkos, saldus aitriųjų paprikų, kokosų ir majonezo padažas, šviežios kalendros