Užkandžiai
TORI SUKTINUKAI
Vištiena, imbieras, česnakas, raudonosios paprikos, Shiitake grybai, kinų kopūstai, su saldžiu čili padažu
Sake tar-tar
Lašiša, avokadai, sezamai, salotų lapai, raudonieji svogūnai, japoniniai ridikai, žaliosios citrinos, laiškiniai česnakai, Pon-Zu padažas
EBI Tempura
Traškios, su tempura tešla ir panko džiūvėsėliais keptos tigrinės krevetės, saldžiosios paprikos, pievagrybiai, baklažanai, cukinijos, tempura padažas
SUMMER ROLLS SU LAŠIŠA
Ryžių lapai su rūkyta lašiša, salo tomis, ilgais sojų makar onais, agurkais, žuvų skraiduolių ikrais, svogūnų traškučiais, šviežiomis kalendromis, žuvies, česnakų ir kalendrų padažu
SUMMER R OLLS SU KREVETĖMIS
Ryžių lapai su tempuros tešloje keptomis krevetėmis, baltaisiais ir juodaisiais sezamais, mėtomis, marinuotu imbieru, agurkais, avokadais, žuvies, česnakų ir kalendrų padažu
STEAMED TORI BAO BUNS
„Guo Bao“ bandelės, gruzdinta vištiena su „Panko“ džiūvesėliais, salotos, agurkai, raudonasis svogūnas, gražgarstės, šviežios kalendros,„Sriracha“ ir majonezo padažas
Gyoza su daržovėmis vištiena
Kepti japoniški koldūnai su daržovėmis ir kiauliena arba vištiena, salotų lapais, šviežiomis kalendromis, sezamais, „Gyoza“ padažu
Maguro dzuke
Marinuotas tunas, marinuoti imbierai, salotų lapai, agurkai, japoniniai ridikai, morkos, laiškiniai česnakai, svogūnų traškučiai, imbierinis padažas
„SHIITAKE“ GRYBAI SU PADAŽU
Marinuoti „Shiitake“ grybai tešlos plutelėje, žemės riešutai, sezamai, laiškiniai česnakai, aitrus sūrio padažas
STEAMED EBI BAO BUNS
„Guo Bao“ bandelės, gruzdintos krevetės „Panko“ plutelėje, „Kimchi“ kopūstų salotos, „Wasabi“ sviestas, salotų lapai, čili pipirai, mėtos, aitrus sūrio padažas