Užkandžiai
Sake tar-tar
Lašiša, avokadai, sezamai, salotų lapai, raudonieji svogūnai, japoniniai ridikai, žaliosios citrinos, laiškiniai česnakai, Pon-Zu padažas
STEAMED TORI BAO BUN
Bandelė „Guo Bao“, su džiūvėsėliais „Panko“ gruzdinta vištiena, salotos, agurkai, mėlynieji svogūnai, gražgarstės, šviežios kalendros, „Sriracha-majonezo“ padažas
Gyoza su vištiena
Kepti japoniški koldūnai su vištiena, šviežiomis kalendromis, sezamais, padažu „Gyoza“
„SHIITAKE“ GRYBAI SU PADAŽU
Marinuoti „Shiitake“ grybai tešlos plutelėje, žemės riešutai, sezamai, laiškiniai česnakai, aitrus sūrio padažas
EBI TEMPURA SU NAMINIU PADAŽU „TENSUY“
Traškioje tempuros tešloje keptos tigrinės krevetės, padažas „Tensuy“
YASAI SUKTINUKAI
Gruzdinti suktinukai su daržovėmis, salotų lapai, saldus aitriųjų paprikų padažas