Užkandžiai
TORI SUKTINUKAI
Vištiena, imbieras, česnakas, raudonosios paprikos, Shiitake grybai, kinų kopūstai, su saldžiu čili padažu
Sake tar-tar
Lašiša, avokadai, sezamai, salotų lapai, raudonieji svogūnai, japoniniai ridikai, žaliosios citrinos, laiškiniai česnakai, Pon-Zu padažas
STEAMED TORI BAO BUNS
„Guo Bao“ bandelės, gruzdinta vištiena su „Panko“ džiūvesėliais, salotos, agurkai, raudonasis svogūnas, gražgarstės, šviežios kalendros,„Sriracha“ ir majonezo padažas
Gyoza su daržovėmis vištiena
Kepti japoniški koldūnai su daržovėmis ir vištiena, salotų lapais, šviežiomis kalendromis, sezamais, „Gyoza“ padažu
Maguro dzuke
Marinuotas tunas, marinuoti imbierai, salotų lapai, agurkai, japoniniai ridikai, morkos, laiškiniai česnakai, svogūnų traškučiai, imbierinis padažas
„SHIITAKE“ GRYBAI SU PADAŽU
Marinuoti „Shiitake“ grybai tešlos plutelėje, žemės riešutai, sezamai, laiškiniai česnakai, aitrus sūrio padažas
EBI TEMPURA SU NAMINIU PADAŽU „TENSUY“
Traškioje tempuros tešloje keptos tigrinės krevetės, padažas „Tensuy“